Beauty

In ons beautysalon kan u genieten van verschillende arrangementen en behandelingen. Gelaatsverzorgingen, Lichaamsbehandeling, Massage, Epilatie, Hand- en Voetverzorging, uitgevoerd door één van onze deskundige medewerkers.

Al onze arrangementen worden u aangeboden met kwalitatieve producten van gerenomeerde merken. hoogstaande producten van gerenomeerde merken. Wij laten niets aan het toeval over streven ernaar om u een zorgeloze en ontspannende beauty behandeling aan te bieden.

Meer Beauty

Wellness

Jeunesse Wellness biedt u dé ideale formule om even tot rust te komen. Samen met uw partner of familie kan u in alle privacy, zowel buiten als binnen genieten van de sauna- en wellness faciliteiten.

Jeunesse Wellness heeft talloze arrangementen zodat u altijd een passende formule voor u zal terugvinden. Alle arrangementen bieden optimale privacy en rust om te herbronnen en uzelf te laten verwennen. Neem zeker een kijkje bij de verschillende arrangementen.

Meer Wellness

Waar?

BRUGSESTRAAT 63 8211 Aartrijke 050/24.05.05 BTW:0877.598.194 info@instituutjeunesse.be

Contact

Wanneer


Instituut

Maandag Gesloten Dinsdag tem vrijdag van 9 uur tot 19 uur Zaterdag van 9 uur tot 16 uur Zondag Gesloten

*De openingsuren zijn indicatief, wij werken steeds op afspraak.


Wellness

Zelfde uren als het instituut, op aanvraag ook mogelijk na sluitingstijd. Op weekdagen ten laatste starten om 19 uur en op Zaterdag ten laatste starten om 16 uur. Let wel op, op Zaterdag is de laatste sessie altijd 3 uur. Op zondag enkel 'Lazy Sunday'.